25 d’ag. 2011

Els beneficis de la mantega de Karité





Propietats i aplicacions:



La mantega de Karité és una grassa vegetal que s´extreu d´una nou d´un arbre Africà.


És un poderós hidratant nutritiu, per evitar descamacions de la pell, i cuidar dels cabells secs. És utilitzat com alternatiu natural a la cortisona, va molt bé per la dermatitis atòpica (fins i tot per als mes petits de la casa).


Regenerador cel.lular natural amb propietats suavitzants i reestructurants d´arrugues i estries, protector labial, psoriasi, zones sensibles i molt seques.


Aquesta destaca per el seu intens poder hidratant a la cara i el cos. Millora la elasticitat de la pell, per les seves propietats nutritives i alt contingut en vitamina F, component vital de les membranes cel.lulars.


També va molt bé per tractar els llavis secs pel fred, i el nas irritat per les al.lèrgies de primavera o els refredats d´hivern.


Té un important efecte antiestries i antiarrugues, aquest es nota en poques setmanes d´aplicacio. El seu us continuat garantitza aquests preventius antiedat de la pell.


Una cullerada de Karité en un bany calent farà una capa fina invisible per tot el cos, que farà que la nostra pell quedi suau setinat. Com a relaxant, només hem de fer un massatge als brassos i muscles per obtenir una sensació instantània de benestar muscular.


També és molt efectiva per les articulacions de colzes, genolls, dits dels peus, talons i ungles, per la qual cosa és molt recomanable per abans i després de fer esport.


Després del afaitat també és molt efectiu.


El Karité actua com un potenciador agent protector i regenerador dels cabells secs. Es pot utilitzar com a mascareta capil.lar abans del bany.


Ara la podeu trobar a la nostra botiga del Palau d´Anglesola, horari de dilluns a divendres de 18 a 21 h i els dissabtes de 10:30 a 13:30h. Si no podeu venir en aquestes hores podeu trucar i us atendrem amb molt de gust.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...